top of page

Bonjour, je suis Mélanie Cascino. Tijdens mijn kinderjaren bracht ik elke zomervakantie in Frankrijk door. Daar ontstond de liefde voor de Franse taal, de mensen die er wonen, het Franse eten en drinken en de afwisselende prachtige regio’s.

 

Na mijn studie Frans volgde ik ook de opleiding leerkracht basisonderwijs. Ik heb veertien jaar in het basisonderwijs gewerkt, als vakleerkracht Frans en als groepsleerkracht. 

IMG-20180827-WA0004.jpg

Wat zeggen de cursisten?

Wat zeggen cursisten

Frans Fabuleus is een ontzettend leuke en leerzame cursus waar ik het Frans vanaf nul heb opgepakt. Mijn schoonzus uit Frankrijk appte mij onlangs: “Tu fais beaucoup de progrès!”. Een beter compliment kun je niet krijgen :-) Mélanie is een topdocent, zowel in het lokaal als online, en dat betaalt zich uit!

Jan K.

Frans Fabuleus: hier geen ‘boekenfrans’ en ingewikkelde vervoegingen, maar ‘levend’ Frans, het Frans dat je gebruikt in het dagelijks leven. Iedere week gezellig met Frans bezig zijn onder de bezielende leiding van Melanie. 

Een heel fijne cursus, ook online zeker een aanrader.

Marijke

Langere tijd was ik van plan les te nemen maar ik houd niet van rijtjes dreunen en huiswerk maken. Ook vind ik het spreken erg moeilijk dus beetje angstig was ik ook. Toen kwam er een advertentie van Frans fabuleus voorbij. En mijn nieuwsgierigheid won het. En wat blijkt; ik geniet er zo van dat ik al een paar seizoenen op les zit en als het kan zal blijven. Het is een hele fijne methode om de Franse taal te leren in een al snel heel gezellige groep. Geen rijtjes en geen huiswerk maar via een natuurlijke en beeldende manier Frans leren.

Sjanie

Frans Fabuleus is voor mij een fijne leermethode, al doende leert men. Ongemerkt pik je steeds meer op.

Theo

Elke week neem ik weer, met groot plezier, deel de cursus - die vrolijk, luchtig en vaak vol humor geleid wordt door Mélanie. De online cursus zit erg leuk in elkaar. Je hoort een verhaal of een dagelijkse gebeurtenis en dan stellen we elkaar vragen. Je zegt wat je wilt en als je het even niet weet, zeg je het gewoon in het Nederlands.

Alles in een prettige sfeer en voordat je het in de gaten hebt, heb je weer wat Franse woorden, zinnen of uitdrukkingen geleerd. Het gaat bijna vanzelf. Voor als je begint met de Franse taal of je je Frans wilt verbeteren of bijhouden, is een cursus bij Frans Fabuleus een aanrader! 

Jan V.

Een hele leuke, verfrissende manier om de Franse taal te leren.

Je staat versteld hoeveel je, vrij moeiteloos, blijft onthouden en zo op een relaxte manier de taal tot je neemt.

Heb alweer zin in het volgende cursus deel!

Anja

Logo FF.png
bottom of page